Tapijt Reinigen Haarlem 

Een fris en schoon tapijt door onze specialisten!

Tapijt laten reinigen in Haarlem? In de omgeving van Haarlem komen wij zonder voorrijkosten bij u thuis om uw tapijt grondig te reinigen. Binnen een halve dag is uw tapijt fris en schoon. Niet tevreden over de reiniging van uw tapijt? Dan betaald u niks!

Tapijt reinigen aan huis in Haarlem 

Een tapijt is op de lange termijn een bron van vuil: zichtbaar en onzichtbaar. Door uw tapijt periodiek door ons te laten reinigen verwijderen wij vuil, bacteriën en daarmee vlekken en vieze geurtjes. Tapijt reinigen door Mister Powerclean:

  • Binnen een halve dag een schoon tapijt
  • Tapijt reiniging bij u aan huis in Haarlem
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Altijd all-in prijzen (geen verborgen kosten!)
  • Voor bedrijven én particulieren

Naast het reinigen van uw tapijt in Haarlem kunt u bij ons ook terecht voor het laten reinigen van uw tapijt in Amsterdam en/of het laten reinigen van uw bank in Amsterdam.

Tapijtreiniging Haarlem: No cure? No pay!

Als wij bij u thuis komen in Haarlem zullen wij uw tapijt eerst inspecteren om de meeste effectieve schoonmaakmethode te bepalen. We starten met een proefreiniging zodat u direct het resultaat kunt zien. Enthousiast? Dan starten we met de volledige reiniging. In vier eenvoudig stappen reinigen wij uw tapijt. Als u naderhand niet tevreden bent, hoeft u Mister Powerclean niks te betalen! Onze middelen zijn veilig voor huisdieren en kinderen.

Extra optie tapijtreiniging Mister Powerclean

Wij bieden u de optie om een extra impregneer laag aan te brengen nadat wij uw tapijt hebben gereinigd. Hierdoor krijgt uw tapijt een soort beschermlaag waardoor vlekken, vuil en stof lastiger worden vastgehouden in uw tapijt. U kunt ook bij ons terecht voor het laten reinigen van uw bankstel in Haarlem

Contact tapijt reinigen Haarlem

Tapijt laten reinigen in Haarlem? Bel ons of vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227