Waarom uw bank laten reinigen bij Mister Powerclean?

  • Wij reinigen uw bankstel bij u thuis
  • U betaalt geen voorrijkosten of administratieve kosten
  • Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk
  • No cure no pay: u hoeft niet te betalen als u niet tevreden bent
  • Uw bankstel is weer fris na de reiniging

Wilt u meer informatie over het laten reinigen van uw bankstel? Stuur een foto van uw bankstel via WhatsApp naar 06-21677227 of stuur een mail naar info@misterpowerclean.com.

Voor-en-na-foto’s van een gereinigd bankstel

Bankstel voor de meubelreiniging
Bankstel na de meubelreiniging

Hoe we uw bank reinigen

Stap 1: inspectie van uw meubel

Voordat wij starten met het reinigen van uw bankstel, stoel of fauteuil wordt het meubel geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de meest geschikte reinigingsmethode is voor uw meubelstuk. Daarnaast voeren wij een gratis proefreiniging uit, zodat u direct het resultaat kunt zien.

Stap 2: de voorbehandeling

Na de proefreiniging wordt het meubel ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het meubel volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

Stap 3: de dieptereiniging

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het meubel verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met heet water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en heet water uit het meubelstuk verwijderd en afgevoerd. Vervolgens neemt Mister Powerclean samen met u het resultaat van de dieptereiniging door.

Stap 4: het drogen van uw meubel

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw stoel, bank of fauteuil goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u deze weer in gebruik nemen.

Extra optie: laat uw bank impregneren

Om ervoor te zorgen dat uw stoffen meubel lang mooi én schoon blijft, kunnen wij het meubel impregneren. Tijdens het impregneren brengen wij een vuilafstotende coating aan die ervoor zorgt dat vuil minder goed hecht. Tevens kunt u vlekken makkelijker verwijderen, wanneer uw bank is voorzien van een vuilafstotende coating.

Prijzen bank reinigen

De kosten van meubelreiniging zijn geheel afhankelijk van de conditie van uw meubel. Om u toch een indicatie van de kosten te geven, vindt u onderstaand een overzicht:

Reiniging bankstel

Prijsindicatie

Meubelreiniging tweezitsbank

€ 99,95

Meubelreiniging driezitsbank

€ 119,95

Meubelreiniging vierzitsbank

€ 139,95

Meubelreiniging vijfzitsbank

€ 159,95

   

Reiniging stoel

Prijsindicatie

Meubelreiniging fauteuil

€ 69,95

Meubelreiniging loveseat

€ 79,95

Meubelreiniging eetkamerstoel

€ 19,95

   

Impregneren

Prijsindicatie

Impregneren per zitplaats

€ 10,-

Ervaringen bank reinigen

Jimmy Hussen

‘Had niet gedacht dat mijn banken er weer zo netjes uit konden zien’

Wouter van Kamp

‘Ik had altijd een kleed om mijn bank om het vuil te bedekken. Dankzij Mister Powerclean hoeft dat niet meer’

Jip Borchert

‘Ben blij dat alle vlekken die door mijn kat zijn veroorzaakt, er eindelijk uit zijn’

Bank laten reinigen

Is uw bankstel in de loop der jaren vies en smoezelig geworden? Heeft een recent incident de doorslag gegeven? Overweegt u de aanschaf van een nieuwe bank?

In plaats van een nieuwe bank te kopen, is het verstandig om uw huidige bank te laten reinigen. Vaak kunnen wij uw bank voor slechts een fractie van de kosten van een nieuwe bank herstellen, waardoor deze weer jaren meekan.

Dit niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk. Bovendien bespaart u zich de moeite van het zoeken naar een nieuwe bank die in uw woonkamer past.

Door stof, vuil, stofmijt en allergenen effectief te verwijderen, zullen uw meubels niet alleen er beter uitzien, maar ook een gezondere omgeving bieden voor u en uw gezin.

Bespaar geld, het milieu, en behoud uw meubels - laat uw bank professioneel reinigen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227