Meubelreiniging

Laat uw stoffen meubel dat vol zit met vlekken, kringen of vuil bij u thuis reinigen met professionele en krachtige meubelreiniging. Wanneer de meubels na de reiniging niet het gewenste resultaat hebben, hoeft u niet te betalen. Oftewel: no cure, no pay.

Waarom uw meubels laten reinigen door Mister Powerclean?

  • Wij reinigen uw meubels op locatie
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Geen voorrijkosten of administratiekosten: all-in prijs
  • Na de reiniging zijn uw meubels weer heerlijk fris

Bent u benieuwd of wij uw stoel of bank vlekvrij kunnen krijgen? Stuur vandaag nog een foto naar info@misterpowerclean.com of whatsapp uw foto naar 06 21 67 72 27

Voor en na foto’s van gereinigde meubels

Onderstaand vindt u een aantal voor en na foto’s van meubels die wij hebben gereinigd.

Bankstel voor de meubelreiniging
Bankstel na de meubelreiniging

Prijzen meubelreiniging

De kosten van meubelreiniging zijn geheel afhankelijk van de conditie van uw meubel. Om u toch een indicatie van de kosten te geven, vindt u onderstaand een overzicht:

Reiniging bankstel

Prijsindicatie

Meubelreiniging tweezitsbank

€ 99,95

Meubelreiniging driezitsbank

€ 119,95

Meubelreiniging vierzitsbank

€ 139,95

Meubelreiniging vijfzitsbank

€ 159,95

   

Reiniging stoel

Prijsindicatie

Meubelreiniging fauteuil

€ 69,95

Meubelreiniging loveseat

€ 79,95

Meubelreiniging eetkamerstoel

€ 19,95

   

Impregneren

Prijsindicatie

Impregneren per zitplaats

€ 10,-

Welke meubelstoffen kunt u laten reinigen?

Heeft u geknoeid in uw favoriete loungestoel of hebben de kinderen gekleurd op de bank? Met onze unieke sproei-extractiereiniger maken wij uw stoffen meubel weer schoon. Wij kunnen de volgende textielstoffen voor u reinigen:

Acryl Badstof
Katoen Linnen
Polyamide Polyester
Viscose Wol

Meubelreiniging op locatie

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, reinigen wij de meubels bij u op locatie. Hierdoor bent u uw meubels niet lang kwijt en hoeft u de meubels niet te vervoeren. Onze reinigingsspecialisten komen graag bij u langs in de volgende provincies:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Flevoland

Stuur een foto van uw stoffen meubel

Vraagt u zich af of uw vervuilde bank of favoriete luie stoel nog gereinigd kan worden door Mister Powerclean? Stuur dan een foto naar info@misterpowerclean.com of whatsapp een foto naar 06 21 67 72 27. Wij lichten vervolgens de verschillende opties toe en maken een all-in prijs voor u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe gaat de meubelreiniging in zijn werk?

Mister Powerclean reinigt uw meubel in slechts vier stappen:

Stap 1: inspectie van uw meubel

Voordat wij starten met het reinigen van uw bankstel, stoel of fauteuil wordt het meubel geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de meest geschikte reinigingsmethode is voor uw meubelstuk. Daarnaast voeren wij een gratis proefreiniging uit, zodat u direct het resultaat kunt zien.

Stap 2: de voorbehandeling

Na de proefreiniging wordt het meubel ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het meubel volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

Stap 3: de dieptereiniging

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het meubel verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met heet water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en heet water uit het meubelstuk verwijderd en afgevoerd. Vervolgens neemt Mister Powerclean samen met u het resultaat van de dieptereiniging door.

Stap 4: het drogen van uw meubel

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw stoel, bank of fauteuil goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u deze weer in gebruik nemen.

Extra: het impregneren van het meubel

Om ervoor te zorgen dat uw stoffen meubel lang mooi én schoon blijft, kunnen wij het meubel impregneren. Tijdens het impregneren brengen wij een vuilafstotende coating aan die ervoor zorgt dat vuil minder goed hecht. Tevens kunt u vlekken makkelijker verwijderen, wanneer uw bank is voorzien van een vuilafstotende coating.

Ervaringen

Femke Mastenbroek

‘Helemaal geweldig! Stoelen zijn weer branschoon en fris.’

Juliët van Gemert

‘Ik ben zeer tevreden over de service van Mister Powerclean. Ik kan het zeker aanraden.’

Dion Moonen

‘Super gedaan! De vlekken uit mijn fauteuil, bank en stoelen zijn er allemaal uit.’

Overige diensten van Mister Powerclean

Naast het reinigen van meubels kunt u Mister Powerclean ook inschakelen voor het reinigen van uw matras, tapijt of auto interieur.

Matrasreiniging

We brengen gemiddeld maar liefst één derde van ons leven door op een matras. Gedurende onze slaap verliezen we onder andere vocht en huidcellen, wat het matras een perfecte broedplek voor huisstofmijt en bacteriën maakt. Laat uw matras minimaal één keer in het jaar grondig reinigen en voorkom, naast huisstofmijt en bacteriën, ook stof, schimmels en virussen.

Tapijt, kleed en karpetreiniging

U hoeft uw tapijt niet direct te vervangen wanneer deze vol zit met vlekken die u er zelf niet uit krijgt. Met onze tapijtreiniging is uw tapijt na één behandeling weer heerlijk fris. Vlekken en vuil worden verwijderd en onaangename geuren worden geneutraliseerd. Onze reinigingsspecialisten kunnen ook in de avonduren bij u langskomen om uw tapijt te reinigen.

Meubelreiniging

Met onze milieuvriendelijke meubelreiniging krijgen wij vlekken, kringen en vuil uit uw stoffen bank, fauteuil of stoel. Na de dieptereiniging zijn uw meubels weer schoon en lekker fris.

Vraag een offerte op maat aan

Wilt u meer informatie over meubelreiniging? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 06 21 67 72 27 of vul het onderstaande contactformulier in.

The form contains errors

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227