Eetkamerstoelen reinigen

Het is belangrijk om regelmatig uw eetkamerstoelen te laten reinigen om te genieten van een lange levensduur. Zo houdt u uw stoelen schoon, mooi en fris. Het voorkomen van vlekken is natuurlijk lastig. Daarom zorgt Mister Powerclean er met een reiniging voor dat uw eetkamerstoelen er weer netjes uitzien. We voorzien u vooraf altijd van een duidelijke all-inprijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook rekenen we geen voorrijkosten en administratiekosten. Zo blijft de prijs zo voordelig mogelijk. En bent u achteraf niet tevreden over het resultaat? Dan hoeft u niet te betalen.

Waarom uw eetkamerstoelen laten reinigen door Mister Powerclean?

  • We komen uw stoelen reinigen bij u op locatie
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Géén onverwachte voorrijkosten of administratiekosten
  • Na de reiniging geniet u weer van schone en nette eetkamerstoelen
  • Bent u niet tevreden? Dan hoeft u ook niet te betalen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eetkamerstoelen? Stuur via WhatsApp een foto van uw stoelen naar 06-21677227 of stuur een e-mail naar info@misterpowerclean.com.

Voor-en-na-foto’s eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen voor de meubelreiniging
Eetkamerstoelen na de meubelreiniging

Kosten eetkamerstoelen laten reinigen

Gemiddeld bedragen de kosten voor het reinigen van één eetkamerstoel € 14,95. De exacte kosten baseren we op basis van de conditie van uw eetkamerstoelen. We komen graag bij u langs op locatie om een behandelplan en bijbehorende prijsindicatie op te stellen.

Stappenplan eetkamerstoelen laten reinigen

We reinigen uw eetkamerstoelen in de volgende vier stappen:

Stap 1: stoelen inspecteren

Voordat we starten met het reinigen van de stoelen inspecteren onze specialisten deze. We bepalen allereerst of het mogelijk is om de stoelen te reinigen en wat hiervoor de beste reinigingsmethode is. In de meeste gevallen kunnen we de vlekken direct uit iedere eetkamerstoel verwijderen. Voor een extra snel resultaat, voeren we een gratis proefreiniging uit.

Stap 2: voorbehandelen

De voorbehandeling bestaat uit het sprayen van de stoelen met een reinigingsmiddel. Op deze manier laat het vuil los. Vervolgens borstelen we het vuil los uit de stoelen.

Stap 3: eetkamerstoelen reinigen

Na de voorbehandeling is het tijd voor de reiniging. We spoelen de stof van de stoelen met heet water. Tijdens dit spoelen verwijderen we al het vuil uit de stoelen, waarna we tijdens de dieptereiniging het water direct afvoeren. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er water achterblijft in uw stoelen.

Stap 4: drogen

Na de dieptereiniging zijn de stoelen nog vochtig. Het is dan ook belangrijk dat u de stoelen minimaal één dag goed laat drogen. Zodra de stoelen geheel droog zijn, kunt u weer genieten van frisse en schone stoelen.

Ervaringen van onze klanten

Johan Dirk

‘Wat ben ik blij met het resultaat. De eetkamerstoelen zien er weer prachtig uit en ruiken heerlijk fris. Daarnaast waren de specialisten heel vriendelijk.’

Jasmijn Storn

‘Achteraf best spijt gehad van de keuze om witte eetkamerstoelen aan te schaffen. Ik ben dan ook heel blij met de reinigingen van Mister Powerclean.’

Judith Bol

‘Mijn dochter had gemorst met verf op de eetkamerstoelen. Wat baalde ik. Gelukkig zijn de vlekken na de reiniging weer helemaal verdwenen!’

Vrijblijvende offerte aanvragen

benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227