Bank reinigen Zaandam 

Bank laten reinigen in Zaandam? Mister Powerclean komt zonder voorrijkosten bij u thuis in Zaandam voor een dieptereiniging van uw bankstel. Wij werken altijd met een vaste all-in prijs zodat u exact weet waar u aan toe bent. Niet tevreden met het eindresultaat? Dan betaald u helemaal niks.

Werkwijze bank laten reinigen Zaandam

Wanneer u kiest voor Mister Powerclean hanteren wij een vaste werkwijze om uw bankstel te reinigen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent!

  • Stap 1: Wij komen bij u thuis in Zaandam en zullen starten met de inspectie van uw bankstel. Wij bekijken of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de beste reinigingsmethode is. Wij zullen op een klein oppervlak een proefreiniging uitvoeren zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat.
  • Stap 2: Wij zullen de bank inspuiten met reinigingsmiddel. Hierdoor wordt het oppervlakkige en diepliggende vuil losgeweekt. Zodra dit klaar is kunnen wij met een borstel het vuil verder losmaken.
  • Stap 3: Om al het vuil te verwijderen wordt het bankstel doorgespoeld met heet water en reinigingsmiddel. Hierdoor wordt al het vuil uit uw bankstel verwijderd en afgevoerd. Wij zullen dan het eindresultaat samen met u doornemen!
  • Stap 4: Het is belangrijk om uw gereinigde bankstel ongeveer één dag te laten drogen. Hierdoor krijgt u het allermooiste resultaat. 

Om ervoor te zorgen dat uw bankstel nog langer mooi blijft kunt u ervoor kiezen uw bankstel te laten impregneren. Wij brengen dan een vuilafstotende coating aan die ervoor zorgt dat vuil minder goed hecht en u vlekken zelf makkelijker uit het stof kan verwijderen.

Voordelen bankstel laten reinigen 

Allereerst komen wij kosteloos bij u thuis (of op kantoor) in Zaandam en rekenen wij nooit administratieve kosten. Daarbij hebben wij jarenlange ervaring met het reinigen van bankstellen en zijn alle reinigingsmiddelen die wij gebruiken milieuvriendelijk. Daarbij zijn deze middelen niet gevaarlijk voor uw kinderen of huisdieren. Door een periode reiniging van uw bankstel wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Niet tevreden? Dan hoeft u Mister Powerclean niks te betalen!

Voor-en-na-foto’s van een gereinigd bankstel

Bankstel voor de meubelreiniging
Bankstel na de meubelreiniging

Contact Mister Powerclean 

Naast het reinigen van bankstellen kunt u ook terecht voor het reiniging van tapijt, eetkamerstoelen, vloerbedekking en matrassen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust (telefonisch) contact met ons via onderstaand formulier.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227