Matrasreiniging

Maak uw matras vrij van stof, huidschilfers en huisstofmijt met een dieptereiniging. Vanaf € 30,- wordt uw matras gereinigd, bestraald door UV-C licht om schimmels en bacteriën te verwijderen en wordt het matras voorzien van een preventiespray tegen huisstofmijt. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, werken wij ook ’s avonds en in het weekend op afspraak, zodat uw hotelgasten of hostelgasten verzekerd zijn van een schoon en hygiënisch matras. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen voor een matrasreiniging.

Waarom uw matras laten reinigen door Mister Powerclean?

  • Het matras wordt bij u thuis gereinigd
  • Binnen 30 minuten een fris en schoon matras
  • Milieuvriendelijke reinigingsproducten
  • Geen voorrijkosten of administratiekosten

Wilt u meer informatie over matrasreiniging of wilt u een afspraak maken? Neem contact op door te bellen naar 06 21 67 72 27 of stuur een whatsapp.

Tarieven matrasreiniging

Onderstaand vindt u een overzicht van de kosten voor het reinigen van uw matras.

Reiniging matras

Prijsindicatie

Matrasreiniging kindermatras

€ 30,-

Matrasreiniging eenpersoonsmatras

€ 40,-

Matrasreiniging twijfelaar

€ 55,-

Matrasreiniging tweepersoonsmatras

€ 75,-

Matrasreiniging: in drie stappen een schoon matras

In slechts drie stappen zorgt Mister Powerclean ervoor dat u weer kunt slapen op een schoon matras.

Stap 1: de dieptereiniging

Als eerste reinigen wij uw matras door middel van een dieptereiniging. Gedurende deze reiniging wordt uw matras tot 25 centimeter diepte schoongemaakt. Het apparaat trilt stof, huisstofmijt en de uitwerpselen van de huisstofmijt los en zuigt deze vervolgens op.

Stap 2: bestraling door UV-C licht

Na de dieptereiniging wordt het matras bestraald door middel van een UV-C licht. Dit licht tast het DNA van bacteriën en schimmels aan, wat verdere vermenigvuldiging voorkomt.

Stap 3: desinfecterende spray

Tot slot wordt uw matras ingesprayd met een desinfecterende spray. Deze spray is ter preventie van huisstofmijt en geeft een frisse geur aan uw matras.

Ervaringen

Gert Riepma

‘Na maanden lang niet goed geslapen te hebben door mijn allergie kon ik na de matrasreiniging eindelijk weer nachten doorslapen. Bedankt!’

Amber Bus

‘Ik heb gisteren gebeld en Mister Powerclean is dezelfde avond nog gekomen. Mijn matrassen zijn weer lekker schoon. Echt een aanrader.’

Layla van den Berg

‘Ik wist niet dat er zo veel vuil in een matras kon zitten. Heel erg fijn dat het eruit is. Jullie hebben er een vaste klant bij!’

Werkgebied matrasreiniging: voor particulieren en bedrijven

Om ervoor te zorgen dat u dezelfde nacht op een schoon matras kunt slapen, komen onze reinigingsspecialisten bij u op locatie. Ook bedrijven als hotels en hostels bieden wij de mogelijkheid om het matras op locatie te komen reinigen. Op deze manier kunt u de kamers dezelfde nacht nog verhuren. Wij zijn werkzaam in de volgende provincies:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Flevoland

Waarom is het belangrijk om uw matras te reinigen?

U brengt maar liefst een derde van uw leven door op een matras. Omdat het matras niet in de wasmachine kan, behoort het matras tot een van de meest vervuilde objecten in huis. In onze slaap verliezen we immers vocht en dode huidcellen. Deze twee ingrediënten vormen de perfecte leefomgeving voor de huisstofmijt. Het kleine diertje zelf veroorzaakt geen gevaar of allergische reacties, maar de uitwerpselen en de vervelde huid van de mijt kunnen leiden tot vervelende allergische reacties of gezondheidsklachten. Hierbij kunt u denken aan niezen, hoofdpijn, vermoeidheid en gezwollen oogleden.

Wij raden u daarom aan om minimaal één keer per jaar uw matras te laten reinigen. Behalve huisstofmijt bevat uw matras ook stof, bacteriën, schimmels en virussen. Daarnaast kunnen er ongewenste geuren of vlekken zijn ontstaan. Na de matrasreiniging zult u minder last hebben van allergische reacties of een onaangename geur.`

Vrijblijvende offerte aanvragen

benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227