Werkwijze meubelreiniging

Om hardnekkige vlekken, vervelende kringen en oud vuil uit uw stoffen meubel te halen, werken wij met een krachtige meubelreiniging waarbij uw meubel wordt doorgespoeld. Op deze manier wordt al het vuil uit uw stoffen bank, stoel of loveseat verwijderd. Onze werkwijze is onder te verdelen in vier stappen:

Stap 1: meubelinspectie

Voor de reiniging van uw meubel wordt er gestart met een inspectie van het meubelstuk. Tijdens deze check wordt er gekeken naar de soort vlekken en de ernst van de vervuiling. Om een realistische verwachting te creëren voeren wij van tevoren een proefreiniging uit. Alleen wanneer u tevreden bent met het resultaat gaan wij verder met het reinigen van het stoffen meubelstuk.

Stap 2: de voorbehandeling

Om ervoor te zorgen dat ook het diepliggende vuil wordt verwijderd, sprayen wij het meubel in met een reinigingsmiddel waardoor het vuil losweekt. Wanneer het gehele meubel is ingespoten, borstelt Mister Powerclean het vuil los.

Stap 3: het doorspoelen van het meubel

Wanneer al het vuil is los geborsteld, wordt de stof doorgespoeld met heet water en het reinigingsmiddel. Door het meubel van binnenuit te reinigen, wordt alle viezigheid verwijderd en afgevoerd. U hoeft er niet bang voor te zijn dat het water in de stof blijft zitten; tijdens de dieptereiniging wordt het water direct afgevoerd.

Stap 4: drogen

Na de dieptereiniging blijft het meubelstuk vochtig. Wij raden u dan ook aan om het meubelstuk minimaal één dag aan de lucht te laten drogen, voordat u er weer op gaat zitten.

Extra: een vuilafstotende coating

Wilt u er zeker van zijn dat uw meubel schoon blijft? Laat dan een vuilafstotende coating aanbrengen op de stof van uw bank, fauteuil of stoel. De coating zorgt ervoor dat het vuil minder goed hecht én de beschermlaag maakt het makkelijker om vlekken te verwijderen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227