Tapijt reinigen

Professionele tapijtreiniging door Mister Powerclean

Met een periodieke tapijtreiniging is uw vloerkleed binnen een dag weer schoon en fris. Vuil is altijd aanwezig: zichtbaar én onzichtbaar. Door uw tapijt grondig te reinigen, verwijderen onze specialisten hardnekkig vuil en bacteriën. Zo zullen vlekken en onaangename geurtjes in uw huis verdwijnen. Tapijtreiniging door Mister Powerclean:

  • Uw tapijt binnen een halve dag weer fris en schoon
  • Reiniging op locatie
  • Gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Complete all-in prijs: geen extra kosten
  • Voor bedrijven en particulieren

Bent u benieuwd of wij uw tapijt vlekvrij kunnen krijgen? Stuur vandaag nog een foto naar info@misterpowerclean.com of WhatsApp uw foto naar 06 21 67 72 27.

Voor-en-na-foto’s tapijtreiniging

Tapijt voor de reiniging
Tapijt na de reiniging

Zo werkt de tapijtreiniging van Mister Powerclean

Onze specialisten zullen voorafgaand aan de reinigingsbehandeling uw tapijt inspecteren om de juiste methode te bepalen. Vervolgens voeren we een proefreiniging uit, zodat u direct het resultaat kunt zien. Bent u enthousiast geworden? Dan starten we met de echte tapijtreiniging. In slechts vier stappen maken we uw vloerkleed weer heerlijk fris en schoon.

Stap 1: stofzuigen

Met een grote borstelstofzuiger zuigen we stof, zand en ander loszittend vuil van uw tapijt. Zo kunnen we een groot deel van het vuil al verwijderen. Helaas krijgen we het hardnekkige vuil op deze manier nog niet weg, hier is een diepere reiniging voor nodig.

Stap 2: de voorbehandeling

Na het grondige stofzuigen, spuiten we uw vloerkleed in met een reinigingsmiddel dat het dieper gelegen vuil losweekt. Nadat we uw vloerkleed volledig hebben ingespoten, borstelen we het vuil gemakkelijk los.

Stap 3: de dieptereiniging

Om het vuil volledig uit uw vloerkleed te laten verdwijnen, spoelen we het grondig door met heet water en reinigingsmiddel. Tijdens het doorspoelen wordt het vuile water uit het vloerkleed verwijderd en afgevoerd. Vervolgens nemen we samen het resultaat door.

Stap 4: drogen

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat u uw tapijt goed laat drogen. Na ongeveer een dag zal dit volledig gedroogd zijn.

Extra optie: impregneren van het tapijt

Om uw tapijt zo mooi mogelijk te houden, kunnen wij een extra impregneerlaag aanbrengen op het materiaal. Zo trekken vlekken, vuil en stof minder snel in het vloerkleed en houdt u het langer schoon.

Voor bedrijven en particulieren

Wij reinigen het tapijt van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. De reiniging gebeurt op een grondige, snelle en milieuvriendelijke manier. Het reinigingsmiddel is bovendien veilig voor huisdieren en kinderen. De oppervlaktes die wij behandelen zijn binnen ongeveer een dag droog. Zo kunt u snel uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Voor bedrijven bieden wij een extra service. Wij komen namelijk langs om het tapijt te reinigen op een moment waarop het u uitkomt, ook buiten openingstijden. Binnen een dag is uw kleed volledig schoongemaakt. De volgende dag kunt u weer gebruikmaken van uw kantoor.

Behandelen van elk tapijtsoort

Wij kunnen elk type vloerkleed reinigen. De professionele schoonmaakmethode die wij gebruiken is namelijk geschikt voor verschillende materialen en stoffen. Een aantal voorbeelden van tapijt dat wij behandeld hebben:

Perzisch tapijt Karpet
Hoogpolig vloerkleed Patchwork kleed
Acryl kleed Synthetisch vloerkleed
Wollen vloerkleed Berber tapijt

Reiniging op locatie

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, komen wij uw kleed reinigen op locatie. Zo hoeft u uw tapijt niet te vervoeren en bent u hem ook niet lang kwijt: binnen een dag is uw tapijt weer schoon. Onze professionals komen graag bij u langs in:

Noord-Holland Utrecht
Zuid-Holland Flevoland

Tips voor het onderhouden van uw tapijt

Met de juiste verzorging van uw tapijt kunt u er zelf voor zorgen dat het kleed langer meegaat. Door goed onderhoud treedt verkleuring en slijtage minder snel op en blijft uw vloerkleed er fris en schoon uitzien. Ons advies is als volgt:

  • Verwijder zelfgemaakte vlekken zo snel mogelijk
  • Wrijf de vlekken niet in, maar dep ze schoon
  • Stofzuig het vloerkleed regelmatig, zo’n 3 keer per week
  • Laat jaarlijks een reiniging uitvoeren
  • Draai het tapijt om gebruikssporen te verminderen

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik mijn vloerkleed niet zelf schoonmaken?

Wanneer u uw tapijt zelf schoonmaakt, verwijdert u oppervlakkige vlekken en vuil dat los in het tapijt zit. Wat u zelf niet kunt reinigen, is het stof en vuil dat diep in uw kleed is getrokken. Terwijl dit juist de oorzaak is van een minder fris ogend en ruikend vloerkleed. Onze dieptereiniging verwijdert dit vuil wel, waardoor uw tapijt weer echt schoon en fris is.

Moet ik mijn meubels zelf verplaatsen?

Als we uw vloerkleed niet kunnen meenemen, reinigen we het op locatie. In dat geval dienen de meubels vaak verplaatst te worden. U mag kiezen of u dat liever zelf doet of dat onze vloerkleedreinigers dit voor u doen.

Wat kan ik zelf doen bij een vlek?

Maakt u zelf een vlek, dan is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk verwijdert. Is het vloeistof, dep dit dan voorzichtig op met een doek. Belangrijk: ga nooit wrijven. Wanneer u vaste stoffen knoeit, kunt u deze verwijderen met een lepel. Het beste is om zo snel mogelijk onze professionele kleedreinigers langs te laten komen, omdat het dan gemakkelijker is om de vlek nog volledig te verwijderen.

Kunnen jullie ook ontlasting van een huisdier uit het kleed verwijderen?

Ja, met onze diep reinigende methode verwijderen we zelfs de hardnekkigste vlekken en geuren. Ook het schoonmaken van ontlasting en braaksel is dus mogelijk. Ons advies is wel om ons zo snel mogelijk te bellen voor een afspraak nadat dit ongelukje is gebeurd.

Neem contact op over tapijtreiniging

Heeft u vragen over tapijtreiniging? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 21 67 72 27 of stuur een e-mail naar info@misterpowerclean.com

Wat onze klanten zeggen

Jacob Dubbel

‘Ik ben super blij! Van de vlekken in mijn tapijt zie je niks meer. Bedankt voor de goede service.’

Amber Kriesie

‘Ik ben heel erg tevreden over de tapijtreiniging van Mister Powerclean. Mijn tapijt lijkt weer net als nieuw. Top!’

Selma van den Craats

‘"In één woord: super! Vriendelijke medewerkers, snelle service en mijn tapijt glimt weer en ruikt heerlijk.’

Vrijblijvende offerte aanvragen

benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227