Bank reinigen Utrecht

Bank laten reinigen in Utrecht? Mister Powerclean komt bij u langs in de omgeving van Utrecht voor een complete dieptereiniging van uw bankstel. Wij rekenen een vaste all-in prijs voor het reinigen van uw bank. In Utrecht en omgeving rekenen wij geen voorrijkosten. Bent u niet blij met het eind resultaat nadat wij uw bank hebben gereinigd? Dan hoeft u niks te betalen. No cure, no pay!

Stappenplan bank reinigen Utrecht

Wanneer wij uw bank komen reinigen in omgeving van Utrecht hanteren wij een vaste werkwijze. Hierdoor weet u van te voren precies waar u aan toe bent:

Stap 1: inspectie van uw meubel
Wij komen bij u thuis in Utrecht om uw bank allereerst te inspecteren. Op basis hiervan kiezen wij de juiste reinigingsmethode. We zullen een kleine demonstratie geven, zodat u direct resultaat kan zien. Bent u enthousiast? Dan gaan we verder naar stap 2.

Stap 2: de voorbehandeling
Na de proefreiniging zullen wij uw bankstel inspuiten met reinigingsmiddelen om al het vuil los te weken. Dit is niet gevaarlijk voor kinderen, huisdieren en milieuvriendelijk. Nadat het bankstel volledig is ingespoten borstelen onze specialist al het vuil helemaal los.

Stap 3: de dieptereiniging
Om ervoor te zorgen dat al het vuil loskomt wordt de stof doorgespoeld met een combinatie van reinigingsmiddel en heet water. Hierdoor wordt al het vuil uit uw bankstel verwijderd. Vervolgens nemen wij het eindresultaat met u door. Niet tevreden? Dan hoeft u niks te betalen.

Stap 4: het drogen van uw meubel
Na het reinigen van uw bankstel raden wij aan deze één dag te laten drogen voor een optimaal resultaat. Daarna kunt u weer genieten van een fris en schoon bankstel!

Voor-en-na-foto’s van gereinigd bankstel Utrecht

Bankstel voor de meubelreiniging
Bankstel na de meubelreiniging

Voordelen bank reinigen in Utrecht 

Wanneer u kiest voor het laten reinigen van uw bankstel in Utrecht komen wij zonder voorrijkosten bij u thuis langs. Daarnaast zijn alle reinigingsmiddelen milieuvriendelijk en niet gevaarlijk voor kinderen en huisdieren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw bankstel ook nog te laten impregneren voor extra bescherming. Bent u niet tevreden over het laten reinigen van uw bankstel in Utrecht? Dan hoeft u helemaal niks te betalen!

Contact voor bankreiniging in Utrecht

Bent u woonachting in Utrecht en omgeving en wilt u graag uw bankstel laten reinigen? Wij komen zonder voorrijkosten bij u langs. Vul gerust ons contactformulier in of bel om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227