Bank reinigen Werkendam

Bank laten reinigen in Werkendam? Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat jouw bank kan reinigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van bankstellen en zorgen er graag voor dat jouw bank er weer als nieuw uitziet. Wist je trouwens dat we ook actief zijn in Werkendam? Onze deskundige medewerkers komen graag bij je langs om jouw bank op locatie te reinigen. Zo hoef jij niet met jouw meubelstuk te sjouwen en kun je binnenkort weer genieten van een heerlijk schone bank.

Werkwijze bank laten reinigen Werkemdam

Wanneer u kiest voor Mister Powerclean hanteren wij een vaste werkwijze om uw bankstel te reinigen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent!

  • Stap 1: Wij komen bij u thuis in Werkendam en zullen starten met de inspectie van uw bankstel. Wij bekijken of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de beste reinigingsmethode is. Wij zullen op een klein oppervlak een proefreiniging uitvoeren zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat.
  • Stap 2: Wij zullen de bank inspuiten met reinigingsmiddel. Hierdoor wordt het oppervlakkige en diepliggende vuil losgeweekt. Zodra dit klaar is kunnen wij met een borstel het vuil verder losmaken.
  • Stap 3: Om al het vuil te verwijderen wordt het bankstel doorgespoeld met heet water. Hierdoor wordt al het vuil uit uw bankstel verwijderd en afgevoerd. Wij zullen dan het eindresultaat samen met u doornemen!
  • Stap 4: Het is belangrijk om uw gereinigde bankstel ongeveer één dag te laten drogen. Hierdoor krijgt u het allermooiste resultaat. 

Om ervoor te zorgen dat uw bankstel nog langer mooi blijft kunt u ervoor kiezen uw bankstel te laten impregneren. Wij brengen dan een vuilafstotende coating aan die ervoor zorgt dat vuil minder goed hecht en u vlekken zelf makkelijker uit het stof kan verwijderen.

Waarom bankstel laten reinigen 

Een bank is een belangrijk meubelstuk in huis, waar je dagelijks gebruik van maakt. Door het intensieve gebruik, kan je bank na verloop van tijd vlekken, geurtjes en stof bevatten. Het is daarom belangrijk om je bank te laten reinigen, om zo de levensduur te verlengen en de hygiëne in huis te waarborgen. Een professionele bank reiniging zorgt ervoor dat vlekken en geurtjes worden verwijderd en dat je bank weer schoon en hygiënisch is. Bovendien is het belangrijk om te weten dat de meeste bankstellen een impregneerlaag hebben die na verloop van tijd zijn werking verliest. Het is daarom bij ons mogelijk om na de reiniging je bank te laten impregneren, hierdoor kan je langer genieten van een schone bank en zijn nieuwe vlekken eenvoudiger te verwijderen!

Voor-en-na-foto’s van een gereinigd bankstel

Bankstel voor de meubelreiniging
Bankstel na de meubelreiniging

Contact Mister Powerclean 

Naast het reinigen van bankstellen kunt u ook terecht voor het reiniging van tapijt, eetkamerstoelen, vloerbedekking en matrassen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust (telefonisch) contact met ons via onderstaand formulier.

The form contains errors

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227