Honden- en kattenharen verwijderen doet u zo

Gepubliceerd op: 04-06-2021

Hondenharen en kattenharen verwijderen van kleding en banken

De goeie ouwe kledingborstel of plakroller. Die heeft u vast in huis. Even over uw bank en kleding rollen vangt al een aanzienlijk deel van het haar op. Helaas is de hoeveelheid haar vaak zo groot dat de kledingborstel of plakroller er niet tegen opgewassen is. Kies dan voor een rubberen schoonmaakhandschoen en wrijf hiermee over uw kleding. Bij het wrijven komt er een statische lading vrij waardoor de haren aan de handschoen kleven. De schoonmaakhandschoen is overigens erg handig voor het verwijderen van kattenharen van banken.

Katten- en hondenharen van meubels verwijderen

Meubels zijn vaak het slachtoffer van vervelende huisdierharen. Microvezel doekjes bieden dan uitkomst. Hier hoeft u meestal geen extra reinigingsmiddelen bij te gebruiken.

Huisdierharen uit het tapijt halen

Een tapijt vol haren. Dat is natuurlijk geen fijn gezicht. Gelukkig hoeft u uw tapijt niet direct weg te gooien wanneer het vol zit met honden- of kattenharen. Met een kunststof borstel kunt u de haren van het tapijt schrobben. De kunststof borstel is elektrisch geladen, waardoor de haren loskomen van het tapijt. Ook kunt u op een andere manier stofzuigen. Beweeg de stofzuiger van voor naar achter zodat u ook in de tegenstelde richting zuigt.

Uw huisdier borstelen

Voorkomen is beter dan genezen. Door uw hond of kat te borstelen, kunt u de hoeveelheid haren die achterblijven op uw meubels en tapijt verminderen. De borstel vangt alle loszittende haren op. U blij en uw huisdier ook. Hij vindt de borstelsessie hoogstwaarschijnlijk erg fijn!

Laat alle honden- en kattenharen effectief verwijderen door Mister Powerclean

Het verwijderen van kattenharen en hondenharen kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Wilt u het liever overlaten aan een expert? Mister Powerclean is gespecialiseerd in het verwijderen van huisdierharen uit tapijten, matrassen, banken en andere meubels. Onze experts inspecteren uw meubels, doen een proefreiniging en een intensieve meubelreiniging. Ook is het mogelijk om uw meubels te laten impregneren. Wanneer uw bank is voorzien van zo’n vuilafstotende coating, kunnen haren en vlekken in de toekomst minder goed hechten en haalt u ze makkelijk weg. Zo kunt u weer zorgeloos met uw lieve kat of hond knuffelen op de bank.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

06-21677227